Real Madrid 3 - Espanyol

Precis i början av matchen fick gästerna Espanyol ett jätteläge efter att Sergio Ramos hade missbedömmt bollen men Callejon utnytjade inte den chansen och bollen gick strax utanför stolpen.

Lite senare slår Özil en pass till Di Maria som får ett jätteläge, men Espanyols målvakt Kameni räddar, ingen assist eller något mål för nyförvärven, på tal om Özil så sköt han ett skott som tog på en Espanyol spelare hand i straffområdet men det missade dommaren.

Cristiano får en frispark eftersom han blev fälld bakifrån, ett bra läge för frisparks kungen Ronaldo, men frisparken tar på muten och ut till hörna. Vänta, bollen tog på en Espanyol spelares hand, dommaren blåser straff!
Ronaldo tar straffen och sätter den, men straffen går om och Ronaldo lägger straffen på samma ställe som första straffen och det blir mål, 1-0 till de vita!

I andra halvlek får Pepe 2 onödiga gula kort och han får se det röda men strax får även en Espanyol spelare Galan ett rött kort efter att ha gått in med dobbarna före mot Ronaldo.

Mourinho sätter in Ramos på mittback och byter ut Özil mot Khedira.

El Pipita får vi inte glömma, även han skulle få näta denna match. Fint framspel av Ronaldo från högersidan och självklart sätter Higuain den, 2-0! Han blir dock utbytt efter det, in kommer Karim Benzema som måste prestera!

Benzema visade varför Real Madrid köpte honom för 41 miljoner euro , efter fint spel av L.Diarra och Marcelo på vänsterkanten, tills slut  får Benzema bollen och punkterar matchen.

Slutresultat : 3-0
Mål : Ronaldo, Higuain & Benzema

Matchens + : Inte någon speciell men Ronaldo & Marcelo var grymma !

Matchens - : Ingen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0