SKADEPROBLEM..

Critstiano Ronaldo & Lass Diarra skadade sig under matchen mot Mallorca. L.Diarra blev inte så allvarligt skadad medans Ronaldo missar 3 veckor och skadan kan komma tillbaka under säsongen..

Drenthe är klar för lån , Hercules i ett år !

Truppen Mallorca - Real Madrid

Jose Mourinho har tagit ut 20 spelare till matchen imorgon ( söndag ) Diarra, Kaka, Gago, Pepe , Garay & Albiol kommer inte att vara med pga skador och återhämtningar.

Målvakter: Iker Casillas, Dudek, Adan
Försvarare: Sergio Ramos, Carvalho, Mateos, Marcelo, Arbeloa
Mittfältare: Sami Khedira, Lass, Xabi Alonso, Esteban Granero, Sergio Canales, Pedro Leon, , Angel Di Maria, Rafael Van der Vaart, Mesut Özil
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Gonzalo El Pipita Higuain

Higuain : "Det är viktigt att börja säsongen med seger"

Idag 28/8 börjar La liga men för Real Madrid börjar det imorgon. Man ska spela mot Mallorca på Ono Estadi, en väldigt svår match med tanke på hur bra Mallorca spelade på hemmaplan förra säsongen.

I en intervju sa Higuain : '' Det är viktigt att börja säsongen med en seger, det viktigaste är att gå att vinna på Mallorca. Vi önskar, styrka och utrustning för att gå för tre poäng. "

Champions League lottning

Det var nyss lottning till Champions League gruppspel , Real Madrid kommer att spela i grupp G tillsammans med AC Milan ( Italien ) Ajax ( Nederländerna ) AJ Auxerre ( Frankrike )

Jag tror att matchen mot Milan kommer bli den svåraste, speciellt om de lyckas signera Zlatan Ibrahimovic, men inget ska kunna stoppa Real Madrid, nu är förbannelsen över , nu ska Los Blancos erövra världen, bli kungar & de gör det med Jose Mourinho !

Santiago Bernabeu Trophy

Ikväll kl 22:15 spelare Real Madrid Santiago Bernabeu Trophy mot C.A. Peñarol. Mourinho har tagit ut 23 st spelare till kvällens match och förhoppningsvis tar Los Blancos hem sin andra titel denna säsong ! Kaka,Garay, Albiol, Mahamadou Diarra och Pepe finns inte med i truppen, p.g.a skador och återhämtningar. Tyvär visas inte matchen på svensk tv så det får bli steam ikväll med !

Målvakter: Casillas, Dudek, Adan.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Drenthe, Mateos.
Mittfältare: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Gago, Pedro Leon, Van der Vaart, Di Maria, Ozil, Juanfran.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

Jag är inte så bra på sånt här med steam men här tittar jag på matcherna iallafall ,

Hercules 1 - 3 Real Madrid

Har inte kunna skriva tidigare men bättre sent än aldrig. Real Madrid vände matchen med 1 mål av Di Maria och 2 mål av Karim Benzema, jättebra att Benzema och Di Maria fick näta ! Här har ni målen

Hercules 1 - 0 Real Madrid

Det är halvlek just nu och Hercules tog ledningen i 40 minuten på en halvlek. Real Madrid har haft 3 bra lägen som jag har sett, Gago i mitten av första halvlek på en hörna och han halvmissade bollen, Higuain missade friläge när han försökte chippa över Hercules målvakt och så hade Di Maria ett friläge som hans sköt utanför. Adan ( Real Madrids målvakt ) räddade ett friläge, men tveksamt ingripande av honom på frisparken som gjorde så att Hercules tog ledning.
Jag måste tyvär sova nu så jag missar andra halvlek, men jag lägger upp mer imorgon kväll efter min träning osv, Real Madrid vänder detta !

VDV + pengar - Edin Dzeko ?

Jorge Valdano sa för några dager sedan att Özil var Madrid lagets sista köp i sommar, men Mourinho verkara vara intreserad av Wolfsburgs bosniska anfallare Edin Dzeko som gjorde 29 mål på 45 matcher förra säsongen. Volfsburg vill ha 40 miljoner euro för Dzeko men Jose Mourinho kanske byter honom mot Real Madrids mittfälltare Rafael van der Vaart + pengar ?

Trupplista Real Madrid - Hercules

Real Madrid ska på söndag spela sin första vänskapsmatch på Santiago Bernabeu, Mourinho har inte tagigt ut Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Casillas & Xabi Alonso i truppen för att de ska vila inför La liga matchen mot Mallorca den 29/8 . Nyförvärvet Özil finns med i truppen och Diarra, Pepe, Garay, Kaka & Albiol är fortfarande skadade

Målvakter: Antonio Adam och Jerzy Dudek
Försvarare: Marcelo. Alvaro Arbeloa, Ricardo Carvalho, Royston Drenthe, David Mateos och Juan Gonzalez
Mittfälltare: Mesut Özil, Sami Khedira, Lass Diarra, Esteban Granero, Sergio Canales
Fernando Gago, Pedro
León, Rafael Van der Vaart, Angel Di Maria och Juanfran Moreno
Anfallare: Karim Benzema, Gonzalo Higuaín och Jose Luis Mato Aden

Nytt skadeproblem i försvaret !

Real Madrid har redan 2 stycken mittbackar skadade, Pepe och Garay. När Real Madrid spelade sin senaste match mot Standard Liege blev Raul Albiol skadad, han kommer vara borta ca 4 veckor , riktigt trist..
Nu kommer nog Ramos gå in på mittback tillsammans med Carvalho och Arbeloa och Marcelo får spela som ytterbackar

Standard Liège 1 - 1 Real Madrid

Matchen slutade 1-1 . VDV gjorde första målet för Real Madrid på frispark, själv såg jag inte matchen så kan inte skriva så mycket mer om den, men här får ni de 2 målen iaf !

Özil offeciellt klar för Real Madrid

Realmadrid.com meddelar att Mesut Özil från Werde Bremen är offeciellt klar för Real Madrid !
Detta är Real Madrids sjätte köp ( Canales, Di Maria, P.Leon, Kheidra & Carvalho )
Özil spelar för det Tyska landslaget och imponerade stort under VM, klubbar som Chelsea och Man Utd jagade honom.
Real Madrid betalar ca 15 miljoner euro till Verde Bremen !

Standard Liège – Real Madrid

Ikväll klockan 19:00 tar den populära belgiska klubben Standard Liège emot Real Madrid på Stade de Sclessin.
Kaka, M.Diarra, Pepe och Garay är inte med i truppen pga skador. Real Madrid har spelat 3 träningsmatcher med Jose Mourinho som tränare.
Club America 2 - 3 Real Madrid, LA Galaxy 2 - 3 Real Madrid och Bayern Munchen 2 - 4 Real Madrid !