Real Madrid 1 - 0 Osasuna

Casillas, Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo, Khedira, Alonso, Özil, Ronaldo Beznema och Higuain spelade från start för Los Blancos. Real Madrid spelade tråkigt och dåligt i första halvlek och Mourinho bara antecknade i sitt lilla block. Han var nog rätt noggran med vad de skulle göra i andra halvlek för i 48 minuten hittade 2 stycken portugiser varandra, Ronaldo spelade fram bollen till Carvalho som sköt in 1-0 i öppet mål. Real Madrid kunde vunnit med minst 3-0 men missade många chanser.
Tänkte jag kunde dela ut plus ( + ) och minus ( - ) till de spelarna som presterat bäst och sämst under varje match .

+ Özil & Carvalho

- Ronaldo & Higuain

Ni missade väl inte matchen innan Real Madrid spelade? När Barcelona förlorade mot nykomlingarna Hercules på hemmaplan. Hmm undrar vad svensk media ska skylla på denna gången, Messi skadad tå?